Услови коришћења

Употребом овог интернет сајта потврђујете да сте прочитали, разумели и прихватили ове услове коришћења (у даљем тексту “услови”) и слажете се да сте обавезни да их поштујете, као и све друге применљиве законе и прописе. Уколико не прихватате ове услове, немојте користити овај интернет сајт.

ДСК Панта  Реи. може изменити ове Услове у било ком тренутку изменама у овом тексту. Требало би да посетите ову страницу с времена на време и проверите ажурне Услове, јер сте њима законски везани. Поједине одредбе ових Услова могу бити надјачане експлицитним законским актима или саопштењима истакнутим на другим страницама овог сајта.

Коришћење Интернет Веб локације

Сав материјал на овом интернет сајту (у даљем тексту “Сајт”) је заштићен ауторским правима и свака неовлашћена употреба може представљати кршење Закона о ауторском и сродним правима, Закона о жиговима или других закона из области интелектуалне својине. Осим уколико је другачије назначено на другом месту на овом сајту, сав садржај можете прегледати, копирати, штампати или преузимати искључиво за личну, некомерцијалну употребу и у информативне сврхе, под условом да све назнаке о ауторским правима или другим власничким информацијама који су садржани у оригиналном документу задржите у свим копијама. Не можете мењати садржај овог сајта ни на који начин, нити га репродуковати или јавно приказивати, изводити, дистрибуирати или на други начин користити у јавне или комерцијалне сврхе. Не узимајући у обзир претходно наведено, било који софтвер или други материјал доступан за преузимање или коришћење преко овог сајта који поседује сопствене услове коришћења или лиценцирања налази се под заштитом тих услова. Уколико прекршите било који од ових Услова, ваша дозвола за употребу сајта ће бити повучена и бићете обавезни да одмах уништите све садржаје које сте преузели или одштампали.

Осим ако је експлицитно другачије назначено овде или на некој другој страници овог сајта, ништа овде садржано, било изричито, прећутно, одрицањем или на други начин, вам не даје право да користите било који део интелектуалне својине коју сте пронашли на Сајту.

Помоћу софтвера

Уколико преузмете било какав софтвер са овог Сајта (у даљем тексту “Софтвер”), можете га користити искључиво у складу са његовим условима лиценцирања (“Споразум о лиценцирању софтвера”) који га прате. Не смете преузети или инсталирати Софтвер пре него што сте прочитали и прихватили Споразум о лиценцирању софтвера.

Информације

Сви материјали, повратне информације или други типови информација које обезбедите овој локацији или у             ДСК Панта Реи.       ДСК Панта Реи      .         ДСК Панта Реи. нема обавезу да користи такве информације и слободно га користи безограничења у било какве сврхе (као што су употреба, репродукција, измена, објављивање, (ре) дистрибуција, јавни приказ итд.) и без навођења извора.

Забрањено је постављати или преносити на Сајт или са њега било какве противзаконите, претеће, клеветничке, понижавајуће, обсцене, порнографске или друге материјале који крше било које законе.

Приватности

ДСК Панта  Реи. задржава право да прикупља одређене личне податке приликом претраге неких интернет страница овог Сајта да би испунио ваше захтеве или потребе. Свако прикупљање таквих информација на овим страницама биће спроведено у складу са правилима о приватности садржаном на овим интернет страницама, као и важећим прописима о заштити података о личности.

Неке странице овог Сајта би могле похрањивати одређене пакете информација познате као “цоокиес” (колачићи) на вашем рачунару. Колачићи нам дају одговор на питање како и када је страница овог Сајта посећена и колико људи је посетило. Ова технологија не скупља информације о вашем личном идентитету, уместо тога, информације се налазе у збирној форми. Сврха ове технологије и информација које она прикупља је да нам помогне да унапредимо свој Сајт.

Везе ка другој локацији

Линкови садржани на Сајту који воде на независне сајтове су приказани искључиво због погодности за вас.  ДСК  Панта  Реи. није прегледао садржај ових сајтова, не контролише их и није одговоран за било који од ових сајтова или њихове садржаје. Стога,               ДСК  Панта  Реи. није њихов представник, не пружа никакве гаранције и не прихвата обавезе у вези са овим сајтовима или било којим информацијама, софтвером или другим производима који се тамо могу наћи, или са резултатима који су последица њихове употребе. Уколико одлучите да приступите неком од сајтова на које воде линкови са нашег Сајта, чините то на сопствену одговорност.

У максималном степену који закон дозвољава,     ДСК  Панта  Реи. не даје гаранције за тачност, примењивост, поузданост и комплетност садржаја на овом сајту, као ни гаранцију непрекидног рада, правовремености, безбедности или одсуства грешака.               ДСК  Панта  Реи. може променити садржај овог сајта у било које време и без претходног упозорења. Садржај на овом сајту може бити застарео, а                ДСК  Панта  Реи. се не обавезује да га ажурира. садржај објављен на овом сајту може се односити на производе, програме или услуге који нису доступни у вашој земљи. Консултујте се са                 ДСК  Панта  Реи. локалном канцеларијом у вези производа, програма или услуга које су вам на располагању.

Ограничење одговорности

У максималном степену дозвољеном законом,    ДСК  Панта  Реи., његови сарадници или трећа лица поменута на овом сајту ни у ком случају неће бити одговорни за било какву штету (укључујући, али не и искључиво, директну, индиректну, случајну, последичну, посебну штету, или такву која настаје услед губитка профила, губитка података или прекида пословног процеса) која настаје као последица употребе, одлагања или немогућности употребе, или резултата употребе овог сајта, сајтова на које воде линкови са овог сајта или садржаја објављеног овде или на другим поменутим сајтовима, без обзира да ли је заснована на гаранцији, уговору или другом правном средству или да ли је клијент био обавештен о могућности такве штете. Уколико ваша употреба материјала, информација или услуга са овог сајта резултира потребом за сервисирањем или поправком опреме или података, Ви сте одговорни за настале трошкове.

Регистровани заштитни знаци

Сви називи, логотипи, жигови, заштитни знаци или ознаке услуга који се појављују на овом Сајту су регистровани заштитни знаци одговарајућих компанија у оквиру                  ДСК  Панта  Реи. или других власника. Не можете користити називе, логотипе, жигове, заштитне знаке или ознаке услуга без претходне писмене сагласности њиховог пуноправног власника.

Општа Политика приватности и података је да       ДСК Панта поново поштујевашуприватност. Без обзира да ли сте у контакту са      ДСК Панта Реи.

Имате право да заштитите личне податке: имена, адресе, број телефона, е-адресе и друге податке као што су ИП адреса, геолоцатион подаци итд.

У Општој политици заштите приватности и личних података         ДСК  Панта  Реи. („ова политика“), описује се поступак прикупљања Ваших личних података и сврха у коју се они прикупљају, начин коришћења Ваших личних података, са ким се Ваши лични подаци деле, како се штите и које су Ваше могућности у опсегу заштите личних података.

Ова политика се односи на обраду Ваших личних података у оквиру различитих услуга, алата, апликација, wебместа, портала, (интернет) промоција, маркетиншких акција, спонзорисаних платформи на друштвеним медијима итд., које пружамо или којима управљамо ми или трећа страна у наше име.

Ова политика садржи општа правила и објашњења. За одређене услуге, алате, апликације, wеб-места, портале, (интернет) промоције, маркетиншке акције, спонзорисане платформе на друштвеним медијима, итд., које нуди               ДСК  Панта  Реи. или њима управља трећа страна у име       ДСК  Панта  Реи., ова политика може да се допуњава посебним, одвојеним обавештењима о заштити приватности. О тим посебним обавештењима о заштити приватности обавестићемо Вас на примерен начин сваки пут када прикупљамо Ваше личне податке у горе наведеним активностима (на пример на wеб-местима, порталима, појединачним комуникацијским услугама, е-новостима, подсетницима, истраживањима, понудама, догађајима, итд.).

Ова политика се примењује на све Ваше личне податке, које прикупља         ДСК  Панта  Реи.

При крају ове политике можете пронаћи неке дефиниције кључних појмова, употребљених у овој политици (на пример лични подаци, обрада, руковалац обрадом, …).

Ко је одговоран за обраду Ваших личних података?    
 Организације одговорне за обраду Ваших личних података су:

ДСК Панта  Реи. ,
 коме се можете обратити ако имате питања или захтев у погледу личних података?        
 Именовали смо лице и одредили посебну контакт адресу за заштиту личних података која обрађује Ваша питања или захтеве у вези с овом политиком или посебним обавештењем о заштити приватности, о Вашим личним подацима и њиховој обради. За сва питања, захтеве или притужбе у вези са применом ове политике или за остваривање Ваших права на темељу ове политике можете се обратити контакт особи за заштиту личних података:

-Емаил : Info@dskpantarei.rs

Основна начела:  
 Ценимо поверење које нам указујете тако што нам поверавате Ваше личне податке и обавезујемо се да ћемо их увек обрађивати на поштен, транспарентан и сигуран начин. Кључна начела која                          ДСК  Панта  Реи. поштује при обради личних података су следећа:

Легалности: Личне Података прикупљаћемо Инча Искрен, Легално i Прозирно Наиин.
Најмањи Опсег личних Података (минимизација): Прикупљање личних Података ограничићемо Инча Један који Ур Погодан i Неопходно За Сврху У Који Ур Прикупљене.
Ограничење сврхе: Личне Података прикупљаћемо Исто У Одређене, Експлицитно i Легитимно сврхе i Смо их Процес Инча Наиин који Не У Под Његов том Сврху.
Тачност: Осигураћемо тачност i Ажуриране личних Података.
Безбедности i Заштиту личних Података: Спроводићемо Техничке i организационе Димензије за Осигурање Одговарајуће Ниво Заштиту Података Се У Сматрај, Између Други, Природа Ур личних Података То Треба Заљтити. Превише Само Предвидети Спречава било који од То Типови неовлашћеног Откривање Или Приступ, Слуиајно Или намерног Униљтавање Или Слуиајно Губитак Или Схифт i Други Илегално Формат Обрада.
Приступ i исправке: Ур личне Података обрађиваћемо Поштовање Ур Права то из руковаоца Цна Потребне Приступ, исправку Или Избришете Података На Лииност, Право Инча Ограничење Обрада, Права Инча Приговор, Ћалбу Поверенику Као i Права Инча преносивост Података Све У Под Његов Закон.
Ограничење Складиштење: Ур лични Података чуваће са том Под Његов Применљиво Правни Прописа На Заљтити личних Података i Исто Као Дуго колико Сам Неопходно За Постигне сврхе У Који Ур Прикупљене, Осим Ако Раније Не поднесете Захтеве За Избришете Или опозовете сагласност За Обрада. Даје Података На Лииност У Ово Слуиај Не Дубина Или уговорна Обавезе Или Сам Неопходно услов За Закљуиак Уговор.
Заштиту Инча Међународне преносима: Осигураћемо Од Же Ур лични Података, Ако Сам Пребацио У Земља Од Европског Економске Простора, Бити Пребацио У Под Његов Правни Прописа i Када Пренос Се примерено Заштићени.
Заштиту личних Података Инча Прослеђивање Трежи особе са инвалидитетом: Осигураћемо прослеђивање личних Података Трежи особе са инвалидитетом i Обрада Из Трежи Страни У Под Његов Применљиво законодавством i Његов одговарајућим уговорним мерама Заштиту.
Легалности Хитну Маркетинг i Колачиће: Пољаљи промотивних материјала i Поставите Колачиће одвијаће са том Под Његов Применљиво законодавством.
Обрада Ур личних Података: То Података прикупљамо i После Који Правни Основу:
Увек ћете Бити Опозовите избор обавештени То личне Података прикупљамо. Превише Информације Смо Смо Обезбедити Да Одвојено обавештење На Заљтити Приватности То Же Бити Укључене У Одређене Услуге.

У складу са важећим прописима о заштити личних података можемо да обрађујемо Ваше личне податке ако:           
 – сте дали сагласност за одређене сврхе обраде (као што су наведене у обавештењу о заштити приватности које се односи на одређену обраду). У сваком тренутку имате право да повучете своју сагласност без навођења разлога; или – је обрада Ваших личних података потребна за испуњење услова уговора чија сте уговорна странка; или – је то потребно за испуњавање наших законских обавеза, нпр. приликом куповине,(плаћање, место и датум преузимања, итд.), рекламације, враћање производа купљених на даљину, сервисирања, остваривања других права потрошача по основу несаобразности или гаранције.

У које сврхе обрађујемо Ваше личне податке и обликовање профила

Личне податке обрађујемо само у одређене, изричито потврђене и легитимне сврхе и нећемо их обрађивати на начин који није у складу са тим сврхама.

Брига о тачности и ажурности Ваших личних података

Важно нам је да су Ваши подаци увек тачни и ажурирани. Обавестите нас о свим променама или грешкама у нашим записима Ваших личних података тако што ћете нас контактирати преко контакт особе за заштиту личних података. Одредићемо разумне мере да се сви нетачни или неажурирани лични подаци избришу или исправе.

Приступ својим личних подацима

Имате право приступа својим личним подацима које обрађујемо и ако су Ваши лични подаци нетачни или непотпуни можете да захтевате исправку или брисање личних података.

Колико дуго чувамо Ваше личне податке

Ваше личне податке чувамо у складу са важећим прописима о заштити личних података.

Ваше личне податке чувамо само онолико колико је потребно за постизање сврхе у коју обрађујемо Ваше личне податке, раздобљу које је одређено законом или у раздобљу које је потребно за испуњавање услова уговора, укључујући захтеве за гаранцијом и могуће захтеве.

Личне податке које сами обрађујемо на основу ваше личне дозволе трајно, до вашег опозива, осим ако се не ради о томе који су подаци о личним подацима већ остварени.

Заштита личних података

Спроводимо техничке и организационе сигурносне мере како би заштитили Ваше личне податке од илегалног или неовлашћеног приступа или употребе, као и од случајног губитка или уништавања. Наведене мере се спроводе узимајући у обзир нашу ИТ инфраструктуру, потенцијални утицај на Вашу приватност и трошкове извођења и у складу са тренутним стандардима и праксом у подручју заштите података.

Обраду Ваших личних података поверићемо само оним овлашћеним особама (трећој страни) које поштују наведене техничке и организационе мере за заштиту личних података.

Осигурање заштите података значи бригу о поверљивости, целовитости и доступности Ваших личних података. (а )          Поверљивост: Ваше личне податке заштитићемо од недопуштеног откривања трећим странама.( б )          Целовитост: Ваше личне податке заштитићемо од промена неовлашћених трећих страна.( ц )          Доступност: Побринућемо се да Вашим личним подацима могу приступити само овлашћене особе када је то потребно.

Наше безбедносне процедуре укључују: заштиту приступа, подршку, надзор, надзор и одржавање, управљање безбедносним инцидентима и непрекидне операције, итд.

Прослеђивање личних података

У погледу сврхе прикупљања Ваших личних података можемо их проследити, открити или омогућити приступ категоријама корисника наведенима у наставку, а који те податке обрађују у складу са наведеном сврхом. Од њих захтевамо да увек буду у складу са важећим правним прописима, правилима заштите личних података и да посвећују изузетну пажњу поверљивости Ваших личних података.

Правна информација:

Одредбе ових правила допуњавају и не поништавају законодавне одредбе из подручја заштите личних података. У случају неусклађености одредби ових правила и законодавних одредби из подручја заштите личних података вреде законодавне одредбе.

ДСК Панта  Реи. може ова правила променити у било којем тренутку. Ова правила можете проверавати на нашој интернет страници и на тај начин сазнати више о променама.

СМЕРНИЦЕ ЗА КОЛАЧИЋЕ

Шта су “Колачићи”?

Колачићи су мали текстуални фајлови који се чувају на вашем рачунару или мобилном уређају. Колачићи обезбеђују ефикасније функционисање wеб сајтова и страница. Колачићи омогућавају нашем сајту да вас препозна и запамти важне информације како би вам коришћење сајта било удобније.

Како треће стране користе”колаче” на     локацији ДСК Панта Реи  ?

Како би обезбедила одређене услуге на свом wеб сајту, компанија       ДСК  Панта  Реи   може сарађивати са трећим лицима. Остале организације могу користити своје „колачиће“ да би прикупили информације о вашим активностима на нашем wеб сајту. Ове информације могу користити трећем лицу да прикаже огласе за које верује да ће вама бити од значаја на основу садржаја који сте гледали. Предметни оглашивачи могу, такође, користити ове информације у циљу утврђивања степена ефективности својих огласа. „Колачиће “ трећег лица ми не контролишемо и да бисте их онемогућили или избрисали, молимо вас да више информација и инструкције за онемогућавање потражите на wеб страници релевантног трећег лица.

Које”колачиће” користимо?

 ДСК Панта Реи користи три типа колачића на својој  Веб локацији:

1 . колачићи functionality2. Аналитику cookies3. Маркетиншки и рекламни колачићи

Колачићи функционалности

Колачићи функционалности нам помажу да унапредимо ваше корисничко искуство приликом посете нашем сајту. Примера ради, колачићи функционалности омогућавају упоредни приказ техничких карактеристика два или више производа и омогућавају сајту да упамти корисникове преференције.

“Колаче ” аналитичари

Колачићи аналитике нам омогућавају да унапредимо свеукупно корисничко искуство на          ДСК  Панта  Реи   сајту прикупљањем релевантних аналитичких података. Такође , колачићи аналитике нам помажу да евидентирамо и забележимо потешкоће које сте имали при посети                  ДСК  Панта  Реи   сајту и показују нам перформансе и ефектност нашег дигиталног оглашавања.

Више информација о аналитику “Аналyтицс цоокиес” можете пронаћи на адреси:      https://Policies.Google.com/Technologies/types

Маркетиншки и рекламни колачићи

Маркетиншки и рекламни колачићи помажу       ДСК Панта Реи и његови партнери показују вам релевантне огласе који су у складу са вашим  интересовањима и могу бити значајнији према вама од других не-персопросизед дигиталних огласа. Такође можемо да користимо колачиће из маркетиншке и рекламне групе да бисте ограничили број огласа приказаних на                                  сајту ДСК Панта  Rei  , као и да процијените ефикасност наших дигиталних маркетиншких кампања. Овај тип колачића нам омогућава да прегледате персонализоване рекламе на локацијама наших партнера, на друштвеним мрежама, као и на локацијама за претраживање Интернет садржаја, као што је www.google.com.

Више информација о маркетиншким и рекламним колачићима можете пронаћи на адреси:        https://Policies.Google.com/Technologies/types

Правне информације:  
 Одредбе ових правила допуњавају и не поништавају законодавне одредбе из подручја заштите личних података. У случају неусклађености одредби ових правила и законодавних одредби из подручја заштите личних података вреде законодавне одредбе.

ДСК Панта  Реи   може ова правила променити у било којем тренутку. Ова правила можете проверавати на нашем wебсајту и на тај начин сазнати више о променама.

Цопyригхт © 2020 ДСК Панта Реи, сва правазадржана.

 

065 223 35 74